MR RENHOLD Ring oss!

MR RENHOLD

– Tjenester

Vi leverer de aller fleste tjenester innen rengjøring og vasking. Med lang
erfaring sikrer vi et godt resultat i henhold til dine preferanser.
Nedenfor kan du lese mer om tjenestene vi tilbyr. Trenger du andre tjenester
relatert til rengjøring, kan du gjerne ta kontakt. Sjansen er stor for at vi kan hjelpe. 

Regelmessig renhold
for private boliger

I en travel hverdag kan det være vanskelig å finne tid til husarbeid. Frykt ikke – vi hjelper deg gjerne. Vi tar jobben med gulv- og vindusvask, samt rengjøring av alle overflater, lister, kriker og kroker.

Regelmessig renhold for kontor

Et godt kontormiljø er viktig for å prestere skikkelig. Med hjelp til vask og rengjøring kan du dessuten fokusere utelukkende på arbeidet ditt. Vi bistår med full vask og rengjøring av kontorer – gulv, vinduer, lister og overflater.

Vindusvask

Vindusvask krever god kunnskap om vaskemetode og egnede produkter. Vi har vasket tusenvis av vinduer, og vet hva som kreves for et skinnende, flekkfritt resultat. Kontakt oss gjerne, så gir vi vinduene nytt liv.

Sesongvask

Er det tid for å låse feriehuset eller hytta for sesongen? Eller trenger boligen en skikkelig vårvask? Da kan du gjerne kontakte oss. Vi foretar en grundig sesongvask av gulv og overflater – for en renere tilværelse.

Flyttevask

Når du skal flytte, er det mye å tenke på. Pakking, planlegging og utvask. Sistnevnte hjelper vi gjerne med, så blir flytteprosessen litt smidigere for deg. Vi vasker alt: gulv, overflater, komfyr, dusj, toalett og listverk.

På leting etter vasketjenester? Kontakt oss!

Kontakt